Tere! Kas see on normaalne, et mu abikaasa läheb tihti ära nii, et ta ei ütle mitte midagi? Ma ei saa sellest aru. Elame kuuekesi 2-toalises korteris. Abikaasal on oma ettevōte ja minu teada pole tal töid viimasel ajal üldse olnud. Ta läheb väga tihti kodust ära nii, et ma üldse ei teagi. Ma ei tea, kuhu ta läheb ja mida ta teeb. Mina jään üks koju 4 lapsega ja tihti pole meil väga süüagi. Ma ei saa aru, miks ta ei vōi minuga üldse rääkida. Olen murdumise äärel. Nii raske on hakkama saada, kuna tunnen ennast üksinda. Ma ei tea, kuidas toime tulla. Kuidas edasi minna? Nii palju on lahtiseid otsi. Püüan teha, mis ma suudan, aga kas ma peaksin väiksemad lapsed lasteaeda panema ja mōne ameti ōppima, et oma peret hoida ja toita, et riided ja söök oleks olemas ja arved makstud? Läksin väga noorelt mehele ja ametit mul pole. Olen ka vaktsineerimata. Kas mind üldse tööle vōi koolitusele vōetakse? Nii palju on lahtiseid küsimusi. Pole aega ja kohta, kus saaksin neid oma mehega arutada. Vahel on tunne, et vōtan oma lapsed autole ja sōidame kuhugi kraavi, siis saab mees rahulikult oma elu elada. Ei oska lahendust leida. Kas keegi saaks aidata?
Psühholoog ja pereterapeut